Խոհանոց

Հայելանման ջնարակ տորթերին յուրահատուկ համ ու տեսք հաղորդելու համար

Հայելանման ջնարակ տորթերին յուրահատուկ համ ու տեսք հաղորդելու համար

Տորթերին յուրահատուկ համ ու տեսք հաղորդելու համար կարևոր է իմանալ ջնարակի պատրաստման ճիշտ եղանակը: 

Բաղադրությունը՝  

եփած խտացրած կաթ – 200 գր

կակաո – 1 ճ/գ

շաքարավազ – 6 ճ/գ

ջուր – 50 մլ

կարագ – 100 գր

Ջնարակի պատրաստման եղանակը՝

Խտացրած կաթը, շաքարավազն ու կարագը մարմանդ կրակին տաքացնում ենք: Այս ընթացքում կակաոն լցնում ենք ջրի մեջ և լավ խառնում:

Կակաոյով զանգվածը լցնում ենք խտացրած կաթով զանգվածի մեջ և անընդհատ խառնելով եռացնում:

Կիսվել