Նուրբ, թեթև, բերանում հալչող տորթ՝ «Սպիտակաձյունիկ»
Նուրբ, թեթև, բերանում հալչող տորթ՝ «Սպիտակաձյունիկ»։
Այս անչափ համեղ տորթը պատրաստելու համար հարկավոր է՝
Ալյուր – 220 գ
շաքարավազ – 120 գ
ձու -2 հատ
կարագ – 30 գ
փխրեցուցիչ – 1 թեյի գդալ
աղ – 1 պտղունց
սերուցք – 300 մլ
սերուցքային քաղցր պանիր – 200 գ
թթվասեր – 160 գ
սպիտակ շոկոլադ – 100 գ
կոկոսի փոշի – 100 գ։
Պատրաստման եղանակը կարող եք դիտել տեսանյութում