Խոհանոց

Նուրբ, թեթև, բերանում հալչող տորթ՝ «Սպիտակաձյունիկ»

Նուրբ, թեթև, բերանում հալչող տորթ՝ «Սպիտակաձյունիկ»։

Այս անչափ համեղ տորթը պատրաստելու համար հարկավոր է՝

Ալյուր – 220 գ

շաքարավազ – 120 գ

ձու -2 հատ

կարագ – 30 գ

փխրեցուցիչ – 1 թեյի գդալ

աղ – 1 պտղունց

սերուցք – 300 մլ

սերուցքային քաղցր պանիր – 200 գ

թթվասեր – 160 գ

սպիտակ շոկոլադ – 100 գ

կոկոսի փոշի – 100 գ։

Պատրաստման եղանակը կարող եք դիտել տեսանյութում

Կիսվել նյութով