Խոհանոց

Ինչպես պատրաստել ռուլետ ջեմով

Ինչպես պատրաստել ռուլետ ջեմով

Մենք օգտագործում ենք ամենապարզ ապրանքները, բայց ռուլետը շատ համեղ է ստացվում։ Նուրբ, քաղցր թխվածքաբլիթի խմորն ու անուշաբույր միջուկը հիանալի համադրություն են:

Ռուլետ ջեմով պատրաստելու անհրաժեշտ հետևյալ բաղադրիչները`

Ձու 2 հատ

Շաքարավազ 0,5 թեյի բաժակ

Մածուն 1,5 թեյի բաժակ

Սոդա 1,5 թեյի գդալ

Յուղ 200 գրամ

Ալյուր

Ջեմ

ռուլետ ջեմով

Շաքարի փոշի

Ձուն հարել շաքարավազի հետ ավելացնել մածուն, սոդա, յուղը և ալյուր այնքան որ ստացվի թույլ խմոր: Խմորը բաժանել 2 մասի և թխել առանձին-առանձին: Թխելուց հետո տաք վիճակում քսել ջեմ և փաթաթել: Երբ արդեն սառչի, ցանել շաքարավազի փոշի:

Կիսվել