Հավի մսով «Ռաֆաելլո»․ համեղ և օրիգինալ ուտեստ
Հավի մսով «Ռաֆաելլո»․ համեղ և օրիգինալ ուտեստ
Բաղադրիչներ
400 գրամ հավի ֆիլե
200 գրամ կոշտ պանիր
50-80 գրամ ընկույզ
1,5 ճաշի գդալ մայոնեզ
12-14 խաղող՝ առանց կորիզի
աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստումը
1. Եփեք հավի ֆիլեն և կտրտեք ոչ այդքան մեծ կտորների։ Ավելացրեք քերած պանիր, մայոնեզ և աղ։ Խառնեք հավի մսին։
2. Ձեռքի ափի մեջ դրեք ոչ մեծ քանակով հավի և պանրային խառնուրդ, դրեք կենտրոնում խաղող և փոքրիկ գունդ պատրաստեք։
3. Թաթախեք գնդիկները մանրացրած հունական ընկույզի մեջ և դրեք սառնարանում 20-30 րոպե։
Բարի ախորժակ։