Իսկ դուք գիտե՞ք, թե սուշին որքան հեշտ է պատրաստել․ եկեք զարմացնենք բոլորին
Իսկ դուք գիտե՞ք, թե սուշին որքան հեշտ է պատրաստել․ եկեք զարմացնենք բոլորին
Սուշին ճապոնական խոհանոցի ավանդական ուտելիք է, որը պատրաստավում է բրինձից և տարբեր ծովամթերքներից։ 1980-ական թվականների սկզբից սուշիները շատ հայտնի են դարձել ամբողջ աշխարհում։
Այնուամենայնիվ սուշիի հանդեպ վերաբերմունքը մարդկանց բաժանում է երկու խմբի։
Մարդկանց մի մեծ խումբ պարզապես խելագարվում է այս ճապոնական ավանդական ուտելիքի համար, իսկ մի մասն էլ՝ նույնիսկ մատով չի դիպչում։ Հավանաբար խնդիրը նրանում է, որ սուշին պատրաստվում է ձկան հում մսից, ինչն էլ վանում է մարդկանց։
Սուշիի ստեղծումը մի նպատակ է հետապնդում․ ամբողջովին հրաժարվել մարինացված ձկան օգտագործումից և մատուցել այն հում վիճակում, ինչն էլ սուշիի պատրաստումը դարձրեց մի քանի րոպեների գործ։
Առաջին հայացքից սուշիների յուրահատուկ և զանազան տեսականին մարդկանց մոտ տպավորություն է ստեղծում, թե այն դժվար պատրասվող է և մեծ ջանքեր ու ժամանակ է պահանջում։ Բայց իրականում այն, ինչպես արդեն նշեցի, րոպեների հարց է։
Այդ պատճառով, ես ձեզ առաջարկում եմ դիտել երկու տեսանյութ, որտեղ դուք կսովորեք պատրաստել երկու, տարբեր տեսակի սուշի։
Տեսանյութ առաջին․ Ռոլլ Ֆիլադելֆիա
Տեսանյութ երկրորդ․ Կալիֆորնիա