Խոզի բուդը ջեռոցում, ախորժելի և հյութեղ
Խոզի բուդը ջեռոցում, ախորժելի և հյութեղ
Ինչպես պետք է ճիշտ պատրաստել խոզի բուդը ջեռոցում, որ այն ախորժելի և հյութեղ լինի
Ժամանակն է նախապատրաստվել ամանորին և մի լավ մտածել ամանորյա ուտեստների մասին, թե ինչ կարելի է պատրաստել և ինչպես։
Հայկական տոնական սեղանին կա մի բան, որը առանց քննարկման, պետք է պարտադիր լինի։ Դա խոզի բուդն է՝ ջեռոցում պատրաստված։ Էլ ի՞նչ նոր տարի, առանց խոզի բդի:
Այդ իսկ պատճառով, առաջարկում ենք այդ պատասխանատու գործին անցնելուց առաջ, դիտել տեսանյութը։
Ինչպես պետք է ճիշտ պատրաստել խոզի բուդը ջեռոցում, որ այն ախորժելի և հյութեղ լինի:
Տեսանյութը ստորև