Համեղ, փափուկ և անուշաբույր թխվածք՝ «Արջուկ»

Ինչպես պատրաստել անչափ համեղ, փափուկ և անուշաբույր թխվածք՝ «Արջուկ»։

Բաղադրատոմսը․ Խմորի համար՝ 5 ձվի դեղնուց, 150-200 գր․ շաքարավազ, 150 գր․ կարագ, 200 գր․ թթվասեր, 400-450 գր, ալյուր, 1 թ․գ․ վանիլին և սոդա։

Միջուկի համար՝ 5 ձվի սպիտակուց, 150-200 գր․ ընկույզ, 150-200 գր․ շաքարավազ և վանիլին։

Իսկ ջնարակի համար՝ 2 ճ․գ․ ջուր կամ կաթ 1,5 ճ․հ․ կակաո 60 գր․ շաքարավազ։

Պատրաստման եղանակը՝ տեսանութում