Եգիպտացորենի եփման ամենաճիշտ բաղադրատոմսը

Եգիպտացորենի եփման ամենաճիշտ բաղադրատոմսը

Այժմ քաղցր եգիպտացորենի սեզոնն է և այն ուտում են բոլորը։ Եթե ձեզ ամեն դեպքում եգիպտացորենի համի մեջ ինչ-որ բան դուր չի գալիս, ապա սա հենց ձեզ համար է։

Ես արդեն երկար տարիներ է օգտագործում եմ եգիպտացորենի եփման այս տարբերակը, սակայն երբեք չէի լսել, որ պատրաստման հատուկ մեթոդի շնորհիվ այն կարելի է դարձնել էլ ավելի քաղցր։

Ահա մինի բաղադրատոմս, որը կօգնի ավելի ու ավելի համեղ դարձնել այն։

Մինչև այն եփելը, կիսեք երկու հավասար մասի, դա շատ կարևոր է։ Գցեք կաթսայի մեջ և լցրեք վրան ջուր։ Երբ ջուրը եռա, ավելացրեք կաթսայի մեջ 1 բաժակ կաթ և 1 հաստ կարագի կտոր։ Տվեք եգիպտացորենին եփվելու ևս 8 րոպե։ Վերջ ամեն ինչ պատրաստ է։

Պարտաստի եգիպտացորենի վրա աղ լցրեք։ Արդյունքում եգիպտացորենները կստացվեն շատ համեղ։ Ամբողջ գաղտնիքը կայանում է կաթի և կարագի մեջ։ Իսկ ո՞րն է ձեր ամենասիրելի պատրաստման մեթոդը։ Կիսվեք մեկնաբանություններում։