Իսպանական համեղ փքաբլիթներ, որից անհնար է հրաժարվել․ բաղադրատոմս
Իսպանական համեղ փքաբլիթներ, որից անհնար է հրաժարվել․ բաղադրատոմս։ Ձեզ ենք ներկայացնում նմանը չունեցող փքաբլիթների իսպանական բաղադրատոմս։
Բաղադրիչներ`
160 գրամ ալյուր,
1 բաժակ ջուր,
0,5 թեյի գդալ աղ,
մի փոքր դարչին,
1 ճաշի գդալ փխրեցուցիչ,
100 գրամ բուսական յուղ
Փքաբլիթի պատրաստման եղանակը`
Եռացնում ենք ջուրը։ Խառնում ենք առանձին ամանի մեջ չոր մթերքները։ Աստիճանաբար լցնում ենք դրանք ջրի մեջ և խառնում մինչև միատարր զանգված ստանալը։
Թողնում ենք խմորը 10 րոպե այդ վիճակում։ Այնուհետև տեղադրում ենք խմորը հրուշակեղենի պարկերի մեջ։ Կաթսայի մեջ լցնում ենք յուղը և եռացնում այն։ Լցնում ենք եռացրած բուսական յուղը ձողիկների ֆորմայով խմորի վրա։
Երբ կարմրում է, հանում ենք կաթսայից և դնում սրբիչի վրա, որպեսզի յուղը ներծծվի։
Կարելի է լցնել շաքարի փոշի կամ շոկոլադ՝ ըստ ձեր ճաշակի։