Դեն մի նետեք ընկույզի կեղևները․ ահա թե ինչ օգտակար են դրանք
Ընկույզի կեղևները դեն նետելով՝ մենք մեզ զրկում ենք որոշակի քանակությամբ նյութերից, որոնք կարող են օգնել հաղթահարել որոշակի խնդիրներ:
Տոքսինների հեռացում.
– Կճեպն այրեք սովորական կաթսայում. հումքը մանրացրեք մինչև փշրանքները և դրեք կրակին տարայի մեջ։
– Այրվելիս ծուխ կառաջանա, այս պահին պետք է սկսել 15 րոպե ակտիվորեն խառնել պարունակությունը, որն արդեն իսկ քիչ նմանություն ունի ընկույզի կեղևի հետ։
– Ածուխները հովացրեք և փոշու վերածեք:
Ստացված փոշին օգտագործվում է ինչպես ջուրը ախտահանելու, այնպես էլ աղեստամոքսային տրակտը ճառագայթային մթերքներից ազատելու համար՝ լուծել 1-2 ճ.գ. գդալ մոխիրը մի բաժակ ջրի մեջ և խմեք յուրաքանչյուր 15 րոպեն մեկ 2 ճ.գ. գդալ.
Կանխարգելիչ քաղցկեղի դեմ.
25 գ մանրացված պատյաններին լցնել 250 մլ տաք ջուր։
Հասցրեք եռման աստիճանի և եփեք թույլ կրակի վրա 30 րոպե: Թողնել 1 ժամ, քամել և ընդունել 50 մլ՝ օրը 3 անգամ։ Օգտագործումը՝ 2-3 շաբաթ է, ընդմիջումը՝ 1-1,5 ամիս և կարող եք կրկնել նորից։
Ամենատարածված բաղադրատոմսը.
14 ընկույզի կեղևը մանրացնել, լցնել 0,5 լիտր օղի և պահել 7 օր։ Օգտագործեք այս թուրմը արյունատար անոթները մաքրելու համար։ 1 ճաշի գդալ դատարկ ստամոքսին։ Արդյունքում լուծվում են աղերը, խցանումները, ուռուցքները, կիստաները, կրծքագեղձի կարծրացումը, բրոնխների խցանումը։