Պատրաստում ենք շատ համեղ և հյութեղ հավի մսով ռուլետներ․ Տեսանյութ

Պատրաստում ենք շատ համեղ և հյութեղ հավի մսով ռուլետներ

Ներկայացնում ենք շատ համեղ և հյութեղ հավի մսով ռուլետներ ձվի միջուկով:

Բաղարիչները՝

Հավի ֆիլե՝ 600 գ

Ձու՝ 3 հատ

Սոխ՝ 2 հատ

Կոշտ պանիր՝ 70 գ

Կանաչի՝ 0,5 կապ

Աղ՝ ըստ ճաշակի

Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Թթվասեր՝ 200 գ

Կիտրոնի հյութ՝ 1 թ/գ

Պատրաստումը՝

1. Միջուկի համար ձվերը պինդ խաշեք, սառեցրեք, մաքրեք կեղևը, մանր քառակուսիների կտրտեք: Ավելացրեք մանրացված կանաչին, քերած պանիրը, կիտրոնի հյութը, մեկական պտղունց աղ և պղպեղ: Արևածաղկի ձեթով տապակեք մանրացված սոխը և ավելացրեք ձվերին, լավ խառնեք:

2. Հավի ֆիլեն շերտերի բաժանեք, մի քիչ ծեծեք թաղանթի տակ: Աղ, պղպեղ արեք:

3. Ծեծած ֆիլեի յուրաքանչյուր շերտի վրա 1 գդալ միջուկ լցրեք: Միսը ռուլետի պես փաթաթեք, ամրացրեք ատամի փայտիկով կամ թելով: Դրեք կարագով պատված ձևամանի մեջ: Ռուլետների վրա թթվասեր քսեք: Ռուլետները դրեք ջեռոցը 15 րոպեով 170 աստիճանի պայմաններում: