Հավի մսով «Ռաֆաելլո»․ համեղ և օրիգինալ ուտեստ

Հավի մսով «Ռաֆաելլո»․ համեղ և օրիգինալ ուտեստ

Բաղադրիչներ

400 գրամ հավի ֆիլե

200 գրամ կոշտ պանիր

50-80 գրամ ընկույզ

1,5 ճաշի գդալ մայոնեզ

12-14 խաղող՝ առանց կորիզի

աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստումը

1. Եփեք հավի ֆիլեն և կտրտեք ոչ այդքան մեծ կտորների։ Ավելացրեք քերած պանիր, մայոնեզ և աղ։ Խառնեք հավի մսին։

2. Ձեռքի ափի մեջ դրեք ոչ մեծ քանակով հավի և պանրային խառնուրդ, դրեք կենտրոնում խաղող և փոքրիկ գունդ պատրաստեք։

3. Թաթախեք գնդիկները մանրացրած հունական ընկույզի մեջ և դրեք սառնարանում 20-30 րոպե։

Բարի ախորժակ։