Ամենահամեղ և փափուկ Միկադոյի պատրաստման եղանակը (Տեսանյութ)

Ամենահամեղ և փափուկ Միկադոյի պատրաստման եղանակը

Միկադոն պատրաստելու համար անհրաժեշտ բաղադրիչներն են

200 գ․ թթվասեր

200 գ․ շաքարավազ

200 գ․ կարագ

2 ճ/գ կակաո

1/5 թ/գ սոդա

4 հատ ձու

2 տուփ խտացրած կաթ

500 գ․ ալյուր

Շոկոլադ։

Պատրաստման եղանակը

100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թ/գ սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

Բաժանել գնդերի: Թխել առանձին-առանձին:

Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է

2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել:

400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել: Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Մանրամասները՝ ատորև տեսանյութում