Ամենահամեղ և փափուկ Միկադոյի պատրաստման եղանակը

Ամենահամեղ և փափուկ Միկադոյի պատրաստման եղանակը

Միկադոն պատրաստելու համար անհրաժեշտ բաղադրիչներն են`

  • 2 բաժակ թթվասերին
  • 2 բաժակա շաքարավազ
  • 0.5 կգ կարագ
  • 1թգ. սոդա
  • 5 հատ ձու
  • 2 տուփ խտացրած կաթ
  • շոկոլադ
  • ալյուր:

Պատրաստման եղանակը 100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

Բաժանել 7 գնդի: Թխել առանձին-առանձին: Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝ 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել:

400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել: Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Կիսվիր ընկերներիդ հետ