Խոհանոց

Ինչպես պատրաստել ձմերուկի ֆրեշ տան պայմաններում

Ինչպես պատրաստել ձմերուկի ֆրեշ տան պայմաններում

Առաջարկում ենք ձեզ ձմերուկի ֆրեշ պարտաստելու տարբերակ։ Ձմերուկը չկեղևազատել, այլ վերևի հատվածից խոռոչ բացել, այնպես, որ բլենդերը կարողանա ներս մտնել։

Ձմերուկն հարել հենց «պատյանի» մեջ։

Հարելուց հետո տարրայի վրա քամիչ դնել ու հարած ձմերուկն ամբողջությամբ դատարկել այնտեղ, հեղուկը մրգամսից առանձնացնելու համար։

Քամած հեղուկը լցնել սառույցով լի բաժակների մեջ՝ եզրին տեղադրելով լիմոն։ Մարդկանց մի մասը նախընտրում է լիմոնը քամել հենց հյութի մեջ՝ ավելացնելով, մի փոքր շաքարի փոշի կամ մեղր։

Կիսվել նյութով