Խոհանոց

Ինչպես պատրաստել հնդկական քաղցրավենիք՝ «Լադու». Տեսանյութ

Ինչպես պատրաստել հնդկական քաղցրավենիք՝ «Լադու». Տեսանյութ

Եկեք այս անգամ տեսնենք, թե ինչպես են պատրաստում Հնդկաստանում ամենապահանջված քաղցրավենիքներից մեկը, որը կոչվում է՝ «Լադու» (փոքրիկ գնդիկ):

Պատրաստման համար մեզ անհրաժեշտ է՝ սիսեռի ալյուր, բուսայուղ, ընկույզ, կոկոսի փաթիլներ և քաղցր համեմունքներ՝ դարչին, հիլ և մշկընկույզ, որոնք շատ տարածված են հարավային Ասիայում: Այն, բացի սիսեռի ալյուրից, կարող եք պատրաստել նաև սպիտակաձավարի և ցորենի ալյուրով:

Տեսանյութը դիտելուց հետո, կարող եք պատրաստել ինքներդ և զարմացնել ձեր հյուրերին:

Կիսվել նյութով