Խոհանոց

Սիրիական կարկանդակներ. կարող եք պատրաստել ամեն օր և վայելել առանց կշտանալու

Սիրիական կարկանդակներ. կարող եք պատրաստել ամեն օր և վայելել առանց կշտանալու։

Բաղադրատոմս

Խմորի համար ՝ ալյուր – 4 ճ/գ, բուսայուղ – 1 սուրճի բաժակ, ձու – 1 հատ, ջուր․

Միջուկի համար ՝ սուլուգունի պանիր – 70 գ, մաղադանոս, չորացրած անանուխ։

Պատրաստման եղանակը

Տասը կարկանդակ պատրաստելու համար ալյուրը, բուսայուղը, ձուն, ջուրը (որպեսզի խմորը շատ պինդ չլինի) խառնել և խմորը հունցել:

Միջուկի համար քերիչով անցկացնել սուլուգունի պանիրը, ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսն ու չորացրած անանուխը, որից հետո կպցնել կարկանդակների եզրերը։

Տապակել եռացող բուսական յուղի մեջ 7-8 րոպե։

Կիսվել նյութով