Խոհանոց

Խոզի բուդը ջեռոցում, ախորժելի և հյութեղ

Խոզի բուդը ջեռոցում, ախորժելի և հյութեղ

Ինչպես պետք է ճիշտ պատրաստել խոզի բուդը ջեռոցում, որ այն ախորժելի և հյութեղ լինի

Ժամանակն է նախապատրաստվել ամանորին և մի լավ մտածել ամանորյա ուտեստների մասին, թե ինչ կարելի է պատրաստել և ինչպես։

Հայկական տոնական սեղանին կա մի բան, որը առանց քննարկման, պետք է պարտադիր լինի։ Դա խոզի բուդն է՝ ջեռոցում պատրաստված։ Էլ ի՞նչ նոր տարի, առանց խոզի բդի:

Այդ իսկ պատճառով, առաջարկում ենք այդ պատասխանատու գործին անցնելուց առաջ, դիտել տեսանյութը։

Ինչպես պետք է ճիշտ պատրաստել խոզի բուդը ջեռոցում, որ այն ախորժելի և հյութեղ լինի:

Տեսանյութը ստորև

Կիսվել նյութով